Long Modified Bench Auckland – Jeppe Hein

by liumomo610

A series of different bench designs is connected to an imaginary line of benches running along the building, on the terrace at the rooftop, the facade and inside the galleries.In some places the bench sinks into the ground, gently ascending elsewhere, sometimes providing an opportunity to take a seat and relax, sometimes only offering a sculptural impression.

Image

Image

Image

 

Year: 2011 
Materials: Powder-coated aluminium and LED 
Dimensions Variable
Permanent exhibition at Auckland Art Gallery Toi O Tamaki, NZ, 2011

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: